Senioren Lening

Wenst u op latere leeftijd uw cosmetische dromen en wensen in vervulling te laten gaan? Dan is er speciaal voor u het Cosmetic Finance Senioren Plan. Deze vorm van lenen wordt zowel in een Doorlopend Krediet als in een Persoonlijke Lening aangeboden.

Met de Persoonlijke Lening Senioren leent u geld voor een duidelijk leendoel. Deze lening is speciaal voor mensen die tussen 60 en 78 jaar oud zijn. Deze vorm van lenen biedt zekerheid en duidelijkheid. Het is een lening zonder verrassingen, met een vaste rente en een vaste looptijd. Met een Persoonlijke Lening Senioren kunt u een bedrag lenen  tussen € 2500 en € 50.000. Hoeveel u kunt lenen, hangt af van uw persoonlijke situatie. Iedere maand betaalt u een vast bedrag terug. Met dit maandelijkse bedrag betaalt u de lening terug en betaalt u een vaste rente voor de lening. De Persoonlijke Lening Senioren kunt u pas afsluiten vanaf uw 60levensjaar. De lening dient gemiddeld voor uw 78e levensjaar te zijn afgelost. Voorheen was dat vaak voor uw 68e levensjaar, maar omdat de gemiddelde levensverwachting de laatste jaren verder gestegen is, hebben veel kredietverstrekkers de leenmogelijkheden uitgebreid. Een lening is dus nog steeds heel goed mogelijk, ook als u al wat ouder bent.

Bedragen die u hebt terugbetaald, kunt u niet opnieuw opnemen. Extra terugbetalen kan wel; dat is vrijwel altijd kosteloos en zonder boete. Deze leenvorm is dus niet flexibel, maar biedt u wel veel zekerheid. Wenst u uw Cosmetic Finance Senioren Plan met wat meer vrijheden en flexibiliteit aan te gaan? Dan is een Doorlopend Krediet Senioren wellicht geschikter voor u. Middels het Doorlopend Krediet Senioren kunt u tot en met de leeftijd van 65 genieten van de vrijheden tot opnames, welke vanaf uw 60e levensjaar beperkt zullen worden afgebouwd. Vanaf 65 jaar moet een doorlopend krediet dan via een bepaald aflossingsschema verplicht afgelost worden. Een persoonlijke lening kunt u aanvragen tot en met 73 jaar.

Maak vrijblijvend een afspraak of telefonische afspraak

Wilt u graag direct een doorlopend krediet afsluiten of eerst uitgebreid geadviseerd worden voordat u een doorlopend krediet gaat aanvragen? Maak dan vrijblijvend een afspraak met Cosmetic Finance. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 013 – 3002309 of  via mailadres info@cosmeticfinance.nl. U kunt ook direct een offerte aanvragen. Wij begeleiden u graag gedurende het hele traject!

Voordelen Persoonlijke lening Senioren:

 • Een duidelijke lening met zekerheid
 • Aanvragen tot en met 73 jaar, aflossen tot en met 77 jaar
 • Een vast termijnbedrag, een vaste looptijd en een vaste rente.
 • U weet precies hoeveel u betaalt en wanneer u de lening moet hebben terugbetaald.

Nadelen Persoonlijke lening Senioren:

 • U kunt geen extra geld opnemen.
 • Meestal een hogere rente dan bij een Doorlopend Krediet.

Voordelen Doorlopend Krediet Senioren:

 • U bepaalt zelf hoeveel geld u van uw lening opneemt.
 • U kunt meestal doorlopend geld opnemen. U kunt maximaal het bedrag opnemen dat we met elkaar hebben afgesproken.
 • U kunt kosteloos extra terugbetalen.

Nadelen Doorlopend krediet Senioren:

 • Geen vaste rente.
 • Geen vaste looptijd.

Kredietbescherming

Cosmetic Finance biedt u meer dan alleen leningen. Ook voor kredietbescherming bent u bij Cosmetic Finance aan het juiste adres. Met een kredietbeschermer verzekert u het financiële risico van uw lening. Wordt u arbeidsongeschikt of werkloos? Dan keert de verzekeraar maandelijks een bedrag uit waarmee u de maandtermijn van uw lening kan blijven betalen. Komt u te overlijden? Dan keert de verzekeraar éénmalig een bedrag uit waarmee uw nabestaande(n) de lening (gedeeltelijk) af kunnen lossen. Een geruststellend gevoel voor u en uw familie.

Belangrijke informatie vooraf:

 • Mocht u inwoner van België zijn, zien wij uw aanvraag graag tegemoet op onze Belgische website Cosmetic Finance.
 • U kunt in Nederland via onze banken geen krediet aanvragen als u jonger dan 21 jaar bent. Mocht u samenwonend en/of gehuwd zijn met een partner die wel ouder dan 21 jaar is, kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen.
 • U kunt in Nederland via onze banken geen krediet aanvragen als u ouder dan 79 jaar bent.
 • U kunt in Nederland via onze banken geen krediet aanvragen als u een werkeloosheidsuitkering, bijstandsuitkering dan wel ziektewetuitkering ontvangt. Mocht u samenwonend en/of gehuwd zijn met een partner die wel een volwaardig inkomen genereert, kunnen wij uw aanvraag wel in behandeling nemen.
 • Iedere aanvraag wordt via het BKR in Tiel getoetst. Een eventuele vorm van een negatieve BKR-registratie op uw naam en/of van uw eventuele partner, betekent niet per definitie dat uw aanvraag wordt afgewezen. Bij sommige vormen van een negatieve BKR-registratie hebben wij alsnog mogelijkheden voor u. Nadat wij uw aanvraag via onze website Cosmetic Finance hebben ontvangen, informeren wij u over uw eventuele negatieve BKR-registratie en uw mogelijkheden inzake het verkrijgen van uw krediet.