Persoonlijke Lening

Een persoonlijke lening via Cosmetic Finance afsluiten biedt u zekerheid. Zekerheid over de hoogte van de rente en de hoogte van de maandlasten. U leent namelijk eenmalig een bedrag en lost dit af in vaste, maandelijkse termijnen binnen een afgesproken periode. Een persoonlijke lening aanvragen is ideaal wanneer u precies weet hoeveel financiële ruimte u nodig heeft voor uw cosmetische of medische behandeling, want u krijgt het bedrag in één keer op uw rekening gestort.

Een persoonlijke lening afsluiten, wat kost dat?

U betaalt maandelijks rente en aflossing, uw zogenaamde maandtermijn. Met een persoonlijke lening profiteert u van een vaste (lage rente). De hoogte van de rente verandert niet gedurende de looptijd van de lening. Hoeveel rente u betaalt, is afhankelijk van de hoogte van de lening, de looptijd van de lening en uw persoonlijke situatie. Ook uw maandtermijn kan niet hoger of lager worden. De minimale kredietlimiet bedraagt 2500e.

Een persoonlijke lening afsluiten betekent dat u niet voor verrassingen komt te staan. Het verloop van de lening staat vast. Wilt u tussentijds extra aflossen, dan betaalt u hier geen boete over. Door extra af te lossen, wordt de looptijd van de lening uiteraard wel korter. Het opnemen van bedragen die u al heeft afgelost, is niet mogelijk.

Maak vrijblijvend een afspraak of telefonische afspraak

Wilt u graag direct een persoonlijke lening afsluiten of eerst uitgebreid geadviseerd worden voordat u een persoonlijke lening gaat aanvragen? Maak dan vrijblijvend een afspraak bij Cosmetic Finance. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 013 – 3002309 of via mailadres info@cosmeticfinance.nl. U kunt ook direct een offerte aanvragen. Wij begeleiden u graag gedurende het hele traject!

Voordelen Persoonlijke lening:

 • Geen verrassingen.
 • U leent een vast bedrag en betaalt een vaste rente.
 • Duidelijkheid. U weet precies tot wanneer u voor de lening betaalt.

Nadelen Persoonlijke lening:

 • U kunt geen extra geld opnemen.
 • Soms een hogere rente dan bij een Doorlopend Krediet.
 • Minder flexibiliteit dan bij een Doorlopend Krediet

Kredietbescherming

Cosmetic Finance biedt u meer dan alleen leningen. Ook voor kredietbescherming bent u bij Cosmetic Finance aan het juiste adres. Met een kredietbeschermer verzekert u het financiële risico van uw lening. Wordt u arbeidsongeschikt of werkloos? Dan keert de verzekeraar maandelijks een bedrag uit waarmee u de maandtermijn van uw lening kan blijven betalen. Komt u te overlijden? Dan keert de verzekeraar éénmalig een bedrag uit waarmee uw nabestaande(n) de lening (gedeeltelijk) af kunnen lossen. Een geruststellend gevoel voor u en uw familie.

Belangrijke informatie vooraf:

 • Mocht u inwoner van België zijn, zien wij uw aanvraag graag tegemoet op onze Belgische website Cosmetic Finance.
 • U kunt in Nederland via onze banken geen krediet aanvragen als u jonger dan 21 jaar bent. Mocht u samenwonend en/of gehuwd zijn met een partner die wel ouder dan 21 jaar is, kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen.
 • U kunt in Nederland via onze banken geen krediet aanvragen als u ouder dan 79 jaar bent.
 • U kunt in Nederland via onze banken geen krediet aanvragen als u een werkeloosheidsuitkering, bijstandsuitkering dan wel ziektewetuitkering ontvangt. Mocht u samenwonend en/of gehuwd zijn met een partner die wel een volwaardig inkomen genereert, kunnen wij uw aanvraag wel in behandeling nemen.
 • Iedere aanvraag wordt via het BKR in Tiel getoetst. Een eventuele vorm van een negatieve BKR-registratie op uw naam en/of van uw eventuele partner, betekent niet per definitie dat uw aanvraag wordt afgewezen. Bij sommige vormen van een negatieve BKR-registratie hebben wij alsnog mogelijkheden voor u. Nadat wij uw aanvraag via onze website Cosmetic Finance hebben ontvangen, informeren wij u over uw eventuele negatieve BKR-registratie en uw mogelijkheden inzake het verkrijgen van uw krediet.