Stap 1 | Aanvragen en Advies

Via onze website kunt u eenvoudig en snel een offerte aanvragen.

Uw aanvraag wordt binnen 48 uur door ons team in behandeling genomen. Nadat wij uw aanvraag in behandeling hebben genomen en kennis met u hebben gemaakt, uw klant- en risicoprofiel vastgesteld hebben en uw verzekeringsbehoeften in kaart hebben gebracht, kunnen wij u bij een voorlopige goedkeuring een offerte toesturen. In de regel kunnen we u de offerte aanbieden na ontvangst van enkele documenten die wij bij u zullen opvragen.

Een offerte is te allen tijde geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. We bekijken de verschillende financieringsvormen die bij uw situatie passen uitgebreid om u een zo passend mogelijk aanbod te kunnen doen. Uw vragen bij de ontvangen offerte worden steeds door ons in behandeling genomen en alles wordt toegelicht.

Door middel van persoonlijk en direct contact met een persoonlijk adviseur, voorzien wij u van het beste advies vanaf stap 1 tot het einde van de looptijd van uw krediet.

U krijgt bij Cosmetic Finance een vast aanspreekpunt gedurende de gehele looptijd, bij wie u te allen tijde voor vragen en advies terecht kunt.